Onze oplossing stroomlijnt het verhuurproces

Minder risico’s, meer zekerheid

Het handmatig uitvoeren van alle taken omtrent het verhuurproces komt met veel AVG-risico’s. Het menselijk oog is soms blind voor digitale manipulatie van belangrijke documenten. Ondersteuning vanuit AI is de toekomst – de toekomst die Properize uw bedrijf biedt.

Onze missie is om een efficiëntere manier te creëren om de juiste huurder naar uw huurobject te brengen, op een veilige en betrouwbare wijze. Bij Properize kunt u ervan uitgaan dat we altijd blijven innoveren en verbeteren.

Werken bij ons

Properize is een informele, dynamische en open organisatie met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Het bedrijf is eind 2021 opgericht.

Jong, ambitieus en een passie voor technologie? Dan zit je goed bij ons!

Een woord van de oprichters

Ik huurde in 2016 als expat in Nederland... en later ben ik zelf verhuurder geworden. Dat geeft me inzicht in beide kanten van de huurmarkt. Hetgeen wat mij het meest dwars zat, is dat er geen goede oplossingen waren om expats te screenen. De traditionele tools leunen namelijk te zwaar op de Nederlandse databases. Na jaren te hebben gewerkt bij banken, was het tijd om Properize te lanceren en dit gat in de markt te dichten.

Sinds jonge leeftijd ben ik actief in het beheer binnen de vastgoedportefeuille van mijn familie. Hierdoor ben ik bekend met de problemen die huurders met zich mee brengen als ze niet kunnen voldoen aan de betalingsverplichtingen. Met Properize hebben we een tool ontwikkeld om huurders te screenen op een manier die snel, veilig en gebruiksvriendelijk is.

Ik huur al langer dan tien jaar appartementen door heel Europa. Het verbaast me altijd hoe makelaars continu weer vragen om loonstrookjes en andere gevoelige informatie en dit even via e-mail door te sturen. Ik heb onlangs vernomen dat dit niet langer voldoet aan de nieuwe privacy wetgeving. Dit heeft mij ertoe aangezet om Properize op te richten: om huurders en verhuurders te helpen alle informatie uit te wisselen op een ‘moet-weten’ basis terwijl ze voldoen aan de wetgeving en de privacy van beide partijen beschermd wordt.