No cure, no pay​

We brengen alleen kosten in rekening voor voltooide processen

Start vandaag met Properize

Eerste drie screenings gratis

Geen betaalgegevens nodig

Altijd opzegbaar

Properize

Perfecte oplossing voor kantoren die de onboarding van huurders naar een hoger niveau willen tillen

€ 9

 per kandidaat


De prijs is exclusief btw

Wij werken al met deze makelaars

ROTSVAST LOGO_CMYK_payoff-01
logo-123_klein
download
amstel_housing
ooms
hopmans
ambivast
JLG cropped
Broersma-Logo

Veelgestelde vragen

Waarin verschilt Properize van traditionele software voor het screenen van huurders zoals Huurcheck?

Er zijn momenteel verschillende aanbieders die 3rd party checks doorverkopen voor een paar euro per stuk. Als u al een tijd in deze sector werkt, weet u dat deze niet effectief zijn en dat u achterblijft met veel handmatige controles. Properize automatiseert niet alleen het screeningproces, maar het hele verhuurproces (bijvoorbeeld het verzamelen van documenten, het verifiëren van werkgevers en het ondertekenen van huurcontracten). Properize detecteert valse documenten en ongebruikelijk gedrag, zoals wanneer een huurder “vergeet” om een medehuurder toe te voegen die iets te verbergen heeft.

Hoe werkt het Properize 5-sterren beoordelingssysteem?

In tegenstelling tot traditionele bedrijven die huurders screening aanbieden, is onze beoordeling echt gebaseerd op alle relevante factoren, waaronder de verhouding “geverifieerd inkomen tot huurprijs” (moet hoger zijn dan 3,0x voor een 5-sterrenbeoordeling) en of de verhuuraanvraag onregelmatigheden bevat.

 

Kandidaten met 4 en 5 sterren ontvangen een “Aanbevolen huurder”-badge. Kandidaten met te weinig inkomen of waarbij het bewijs van inkomen van lage kwaliteit is een 3-sterrenbeoordeling. Tenslotte zijn die kandidaten met 1 en 2 sterren degenen die verstrekken valse documenten (Photoshop, Illustrator, Adobe Professional, online PDF-bewerkers, etc) of hebben een slechte kredietgeschiedenis (incassos, schuldsanering, bewindsvoering, etc).

Is er een gratis versie van Properize?

De eerste drie screenings kunt u gratis uitvoeren. Na de gratis screenings gaat u €9,- per kandidaat betalen. 

Hoe werkt de facturatie?

Aan het begin van een de maand wordt uw gebruik van de maand ervoor opgemaakt en zult u per mail een factuur ontvangen. We zullen binnenkort ook andere betaalmogelijkheden zoals automatische incasso en iDEAL.

Properize gratis uitproberen in uw eigen werkomgeving

Start vandaag nog met de eerste drie screenings gratis
Zonder verplichtingen